Winkelen & groen vervoer

winkelen en vervoer1
 • Rijk van den Brink tweewielerspecialistAl sinds 2003 is tweewielerspecialist Rijk van den Brink gevestigd in Overberg. Als u met de auto of trein naar het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug bent gekomen, kunt u op vertoon van uw Nationaal Park Pas – Utrechtse Heuvelrug met 10% voordeel een fiets huren om het prachtige park te gaan verkennen. Als u van te voren even belt, wordt de fiets voor u gereserveerd!

  Eindseweg 11, 3959 AT Overberg
  0343 – 48 13 33
  www.rijkvandenbrink.nl

 • Taxibedrijf Besseling in Amersfoort

  Taxibedrijf Besseling beschikt over 350 wagens en heeft 500 medewerkers in dienst. Besseling Vervoert maakt het samen met Orangegas mogelijk om in de regio met groen gas te rijden. Besseling beschikt over een openbare groen gas pomp, waar wagens van Besseling kunnen tanken, maar vooral ook andere auto’s.

  Als houder van de Nationaal Park Pas kunt u via deze button met korting reserveren
 • Groen-vervoer-Hoek-vervoer

  Als vervoersbedrijf zijn wij ons terdege bewust van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. We hechten sterk aan verbetering van de luchtkwaliteit en volgen met grote interesse de snelle ontwikkelingen van schonere voertuigen. Op dit moment zijn wij in het bezit van AARDGAS voertuigen en milieuvriendelijke diesels. Ook het gebruik van biodiesel wordt intensief onderzocht. 

  0085 – 53 44 44
  www.hoekvervoer.nl

 • Il Sogno - The Italian Conceptstore in Amerongen

  Een allround Italië ervaring op de Utrechtse Heuvelrug! Met echte Italiaanse koffie en in de zomermaanden ambachtelijk Italiaans schepijs. Maar ook voor mode, boeken, kunst, Italiaanse delicatessen en wijnen ben je aan het juiste adres. Allemaal leuke dingen uit verre streken, maar ook van dichtbij: u vindt bij ons de producten uit de moestuin van Landgoed Zuylestein. Onlangs hebben we zelfs in de Portierswoning van het Landgoed een tweede vestiging ingericht. Als VVV-informatiepunt verstrekken we graag meer informatie over Amerongen en omgeving. Benvenuti! 

  Overstraat 22, 3958 BT Amerongen
  0343 – 45 47 00
  www.ilsogno.eu

 • Landwinkel De Weistaar in Maarsbergen

  In onze Landwinkel bieden wij u een breed assortiment aan streekproducten, zoals diverse soorten boerenkaas, ambachtelijke boeren zuivelproducten, Hollandse ontbijtproducten. Maar ook cadeauartikelen en souvenirs. Wij geven u 10% korting op vertoon van de pas in de Landwinkel. Bezoek ook ons Kaas- en Botermuseum.

  Rottegatsteeg 6, 3953 MN Maarsbergen
  033 – 28 61 943
  www.weistaar.nl

En verder bent u welkom bij....

Klik op een oranje button voor meer informatie over de andere ondernemers die u welkom heten met uw Nationaal Park Pas – Utrechtse Heuvelrug.

Eten & drinkenOvernachtenCultuur & natuur