Cultuur & natuur

Natuurlijk!Doen Broekhuizen
 • Theater Het Beauforthuis in Austerlitz

  Het Beauforthuis is een theatertje in de bossen van Austerlitz, met een gezellig theatercafé en terras. Het theater bloeit! De concerten zitten vaak tjokvol. Het café bewijst zich door een groeiend publiek op de zondagen. Steeds meer mensen gebruiken de zaal voor allerhande activiteiten. En dat helpt ons om nog meer cultuur van de grond krijgen. 

  Woudenbergseweg 70, 3711 AB Austerlitz
  0343 – 49 18 58
  www.beauforthuis.nl

 • Museum Oud Amelisweerd in Bunnik

  MOA is een huis van kunst in de natuur. Dit prachtige museum toont drie collecties in samenhang: de Armando Collectie, buitenplaats Oud Amelisweerd en historische behangsels. Oud Amelisweerd biedt bezoekers een plek van rust, reflectie, zingeving en inspiratie.

   Koningsweg 9, 3981 HD Bunnik
  030 – 89 05 460
  www.moa.nl

 • Het Kersenmuseum in Cothen

  In het hart van de Kromme Rijnstreek, waar de kersenteelt een belangrijke rol speelt, vindt u Het Kersenmuseum. In dit (interactieve) museum kunt u kennis maken met de rijke historie van de kersenteelt. De eeuwenoude traditie, is met de kennis van toen en de technieken van nu, nieuw leven ingeblazen. Het museum ligt op enkele kilometers van het Nationaal Park. 

  Groenewoudseweg 18, 3945 BC Cothen
  0343 – 56 27 99
  www.hetkersenmuseum.nl

 • Von Gimborn Arboretum in Doorn

  Midden op de Utrechtse Heuvelrug ligt het bijzondere en grootste bomenpark van Nederland met een oppervlak van maarliefst 27 hectare. De inrichting is parkachtig met veel afwisselende sferen (bos, park, grasvelden, sloten, vijvers). Er staan 3000 verschillende boom- en struiksoorten. Daarnaast zijn er educatieve wandelroutes voor jong en oud en is er een leerzame boomhut. 

  Velperengh 13, 3941 BZ Doorn
  0343 – 41 21 44
  www.gimbornarboretum.nl

Ontdek nog meer acceptanten van uw Nationaal Park Pas

Klik op een oranje button voor meer informatie over andere groene gastheren waar u van harte welkom bent en 10% voordeel krijgt op vertoon van uw Nationaal Park Pas – Utrechtse Heuvelrug.

Eten & drinkenOvernachtenWinkelen & groen vervoer